`t HaarHuys Lochem - Kapsalon, dames en herenkapper

`t HaarHuys Lochem - Kapsalon, dames en herenkapper is een Kapper gelegen aan Achterstraat 6 in Unknown.

Meer informatie over `t HaarHuys Lochem - Kapsalon, dames en herenkapper in Unknown

Bij HaarHuys Lochem kun je terecht voor haar dat bij je past, zowel iets anders als hetzelfde als de vorige keer. Het kapperszaakje streeft ernaar om een vertrouwde en plezierige klantrelatie op te bouwen door persoonlijke aandacht en te luisteren naar de klant. Gezelligheid is net zo belangrijk als professionaliteit. Je kunt snel een afspraak maken via WhatsApp of bellen naar het telefoonnummer. Er zijn verschillende acties beschikbaar, zoals een speciale prijs voor meiden tot 20 jaar en een gereduceerd tarief voor studenten en jongeren. Daarnaast worden er haarproducten verkocht van de merken POP en Kadus, die speciaal ontwikkeld zijn voor professionals en exclusief verkrijgbaar zijn bij HaarHuys Lochem.

Wil je weten wat `t HaarHuys Lochem - Kapsalon, dames en herenkapper verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van `t HaarHuys Lochem - Kapsalon, dames en herenkapper of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij `t HaarHuys Lochem - Kapsalon, dames en herenkapper? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je `t HaarHuys Lochem - Kapsalon, dames en herenkapper het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar `t HaarHuys Lochem - Kapsalon, dames en herenkapper reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. `t HaarHuys Lochem – Kapsalon, dames en herenkapper

Bezoekers bekeken ook