kennisgeving aanvraag omgevingsvergunning voor het aanleggen van een fietspad op industrieterrein Aalsvoort in Lochem

DeLochemgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: kennisgeving aanvraag omgevingsvergunning voor het aanleggen van een fietspad op industrieterrein Aalsvoort in Lochem.

Meer informatie over deze bekendmaking:

De aanvraag is ontvangen op 5-2-2024 en geregistreerd onder zaaknummer DSO2024020501151   Procedure Deze publicatie is alleen bedoeld ter informatie over ingekomen aanvragen bij het waterschap. Wij publiceren deze aanvragen om direct betrokkenen hier vroegtijdig van op de hoogte te stellen. U kunt hier nog geen bezwaar of beroep tegen indienen, omdat het besluit nog moet worden genomen. Zodra er sprake is van de mogelijkheid tot het indienen van zienswijzen of bezwaren tegen een vergunning, wordt dit in een afzonderlijke publicatie bekend gemaakt.   Informatie Voor nadere informatie kunt u een mail sturen naar vergunning@wrij.nl of contact opnemen met een van de medewerkers van de unit Vergunningen, telefoon 0314-369 369.

 

Onderwerp: overig, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deLochemgids.nl op 09-02-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Lochem, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deLochemgids.nl
Redactie deLochemgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Lochem
  2. 10e595ec1a13f185443730a5a0e0d82e

Gerelateerde berichten