2Switch Lochem

2Switch Lochem is een Kringloopwinkel gelegen aan Walderstraat 18 in Unknown.

Meer informatie over 2Switch Lochem in Unknown

In het centrum van Lochem bevindt zich de kringloopwinkel 2Switch Lochem, waar je een breed scala aan tweedehands goederen kunt vinden, zoals kleding, huisraad, boeken en kleinmeubelen. Als je goederen wilt doneren, is er beperkte ruimte beschikbaar in de winkel, maar je kunt ook gebruik maken van de ophaalservice. Als je liever zelf de goederen aflevert, kun je dit het beste doen bij de winkel in Zutphen. De openingstijden van de winkel in Lochem zijn te vinden op de website, en je kunt contact opnemen via telefoonnummer 0900-0205. Daarnaast biedt 2Switch ook een ophaalservice aan, waarbij je gratis je tweedehands goederen kunt laten ophalen. Als je veel goederen hebt en hulp nodig hebt bij het schoonmaken van een woning, kun je gebruik maken van de inboedelservice tegen een passende prijs. Je kunt ook je huisraad of textiel afleveren bij een van de andere kringloopwinkels van 2Switch.

Wil je weten wat 2Switch Lochem verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van 2Switch Lochem of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij 2Switch Lochem? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je 2Switch Lochem het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar 2Switch Lochem reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. 2Switch Lochem

Bezoekers bekeken ook