Aalders Merk en Marketing bv

Aalders Merk en Marketing bv is een Marketingconsultant gelegen aan Rustoordlaan 21 in Unknown.

Meer informatie over Aalders Merk en Marketing bv in Unknown

Een krachtige merkpositionering is essentieel in de digitale wereld en vormt de basis voor marketing- en e-commercestrategieën. Als merk- en marketingstrateeg helpt Marcel Aalders bedrijven om hun merk opnieuw uit te vinden en een koers te bepalen die aansluit bij de huidige tijd. Dit heeft invloed op het gedrag van zowel nieuwe klanten als medewerkers. In een interview deelt Aalders zijn visie op het merk- en marketingvak en hoe dit wordt toegepast bij Carpetright. Hij schrijft ook een artikel over de revival van het merkdenken en de nadruk op betekenis hebben voor klanten. Als kerndocent van een post-master opleiding Strategisch Brandmanagement bespreekt Aalders de belangrijkste stappen in de ontwikkeling van een merkstrategie en de rol van e-commerce. In een interview gaat hij dieper in op de herpositionering van Carpetright en de keuzes achter de All-Inclusive campagne. Aalders benadrukt dat dit meer is dan alleen een campagne, maar een transformatie van het retailmerk. Hij waarschuwt ook voor valkuilen bij branding.

Wil je weten wat Aalders Merk en Marketing bv verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Aalders Merk en Marketing bv of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Aalders Merk en Marketing bv? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Aalders Merk en Marketing bv het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar Aalders Merk en Marketing bv reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Aalders Merk en Marketing bv

Bezoekers bekeken ook