Ananoa Communicatie

Ananoa Communicatie is een Communicatieadviesbureau gelegen aan Jodendijk 12 in Unknown.

Meer informatie over Ananoa Communicatie in Unknown

Annefré is een freelance communicatieadviseur en projectmanager met meer dan 15 jaar ervaring in zowel bureau- als adverteerderszijde. Ze is beschikbaar voor tijdelijke versterking op het gebied van marketingcommunicatie. Ze is een aanpakker en kan goed werken onder druk. Ze heeft gewerkt met verschillende opdrachtgevers, waaronder DELTA Netwerk, Gemeente Amsterdam, Praxis, Bayer en Philips. Annefré is bekend met verschillende disciplines binnen marketingcommunicatie en kan projecten van conceptontwikkeling tot implementatie goed managen. Ze is flexibel en open voor verandering. Je kunt contact met haar opnemen voor een afspraak via haar LinkedIn-pagina.

Wil je weten wat Ananoa Communicatie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Ananoa Communicatie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ananoa Communicatie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ananoa Communicatie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar Ananoa Communicatie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Ananoa Communicatie

Bezoekers bekeken ook