Arendsen Stof- en Leerbewerking

Arendsen Stof- en Leerbewerking is een Stofferingszaak gelegen aan Bergweg 21 in Unknown.

Meer informatie over Arendsen Stof- en Leerbewerking in Unknown

Sinds 2006 is Evert Arendsen actief als stoffeerder en leerbewerker. Op zijn website kunnen mensen meer informatie vinden over de verschillende mogelijkheden en werkwijze voor stoffering, leerbewerking en reparaties. Hij biedt onder andere de service om meubelen een tweede leven te geven, zoals meubelen in en rondom woningen, boten, caravans, horecagelegenheden en andere plekken. Daarnaast is hij gespecialiseerd in leerbewerking, zoals het bekleden van motorzadels, paardensportartikelen, afdekzeilen en zelfs barbecues. Ook biedt hij reparaties aan voor stof en leer. Mensen kunnen contact opnemen voor meer informatie.

Wil je weten wat Arendsen Stof- en Leerbewerking verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Arendsen Stof- en Leerbewerking of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Arendsen Stof- en Leerbewerking? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Arendsen Stof- en Leerbewerking het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar Arendsen Stof- en Leerbewerking reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Arendsen Stof- en Leerbewerking

Bezoekers bekeken ook