Artcuisine Biologische Catering en Pizzabakker

Artcuisine Biologische Catering en Pizzabakker is een Evenementenbureau gelegen aan Spoorhof 16 in Unknown.

Meer informatie over Artcuisine Biologische Catering en Pizzabakker in Unknown

Artcuisine is een gespecialiseerd cateringbedrijf dat exclusieve catering op locatie aanbiedt. Ze verzorgen onder andere bedrijfsfeesten, borrels, recepties en buitendiners met wereldse buffetten en privé arrangementen. Ze streven naar hoge kwaliteit en koken bij voorkeur met wild vlees, wilde vis en verse biologische ingrediënten. Ze hebben al voor verschillende klanten gekookt, zoals de Gemeente Amsterdam, Stichting Natuur & Milieu in Utrecht, Kasteel Vilsteren bij Ommen, Provincie Utrecht, Provincie Overijssel, Gasunie Zwolle en particulieren die op zoek zijn naar onderscheidende kwaliteit. De topkok Kim Fernhout van Artcuisine gelooft dat de basis van een goede keuken ligt in het werken met hoogwaardige ingrediënten die persoonlijk worden geselecteerd. Bij elke nieuwe opdracht stelt ze samen met de klant een menu samen en blijft ze creatief met de menu's. Daarnaast biedt Artcuisine ook een pizzabakker op locatie voor Italiaanse houtgestookte pizza's op feesten en evenementen, en een privé chefkok aan huis.

Wil je weten wat Artcuisine Biologische Catering en Pizzabakker verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Artcuisine Biologische Catering en Pizzabakker of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Artcuisine Biologische Catering en Pizzabakker? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Artcuisine Biologische Catering en Pizzabakker het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar Artcuisine Biologische Catering en Pizzabakker reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Artcuisine Biologische Catering en Pizzabakker

Bezoekers bekeken ook