Autobedrijf Frits Keizer

Autobedrijf Frits Keizer is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Bergweg 27 in Unknown.

Meer informatie over Autobedrijf Frits Keizer in Unknown

Regelmatig onderhoud is belangrijk om problemen en verrassingen te voorkomen. Een klein onderhoud wordt aanbevolen om de 15.000 km of elk jaar, afhankelijk van het type en de leeftijd van de auto. Een groot onderhoud is nodig om de 30.000 km. Bij Autobedrijf Frits Keizer kun je terecht voor in- en verkoop van auto's, onderhoud en reparaties. Ze gebruiken geavanceerde apparatuur en A-merk onderdelen. Ook kunnen ze een achteruitrijcamera inbouwen en ruitenwissers vervangen. Daarnaast bieden ze Pechhulp aan voor €49,95 in binnen- en buitenland.

Wil je weten wat Autobedrijf Frits Keizer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Autobedrijf Frits Keizer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Autobedrijf Frits Keizer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Autobedrijf Frits Keizer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar Autobedrijf Frits Keizer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Autobedrijf Frits Keizer

Bezoekers bekeken ook