Aziatisch Restaurant Chun Lin

Aziatisch Restaurant Chun Lin is een Mandarijns restaurant gelegen aan Lochemseweg 35 in Unknown.

Meer informatie over Aziatisch Restaurant Chun Lin in Unknown

In het oriëntaalse restaurant Chun Lin kunt u genieten van heerlijke Chinese gerechten. U kunt er ook voor kiezen om het eten af te halen en thuis te genieten. Het restaurant is gelegen in een bosrijke omgeving en biedt een ontspannen sfeer. Op de menukaarten staan verschillende specialiteiten, zoals de Chun Lin menukaart. U kunt contact opnemen via telefoon of e-mail. De openingstijden zijn van maandag tot en met zondag van 12:00 tot 22:00 uur, ook op feestdagen. Let op, het restaurant is gesloten op dinsdag.

Wil je weten wat Aziatisch Restaurant Chun Lin verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Aziatisch Restaurant Chun Lin of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Aziatisch Restaurant Chun Lin? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Aziatisch Restaurant Chun Lin het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar Aziatisch Restaurant Chun Lin reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Aziatisch Restaurant Chun Lin

Bezoekers bekeken ook