B&B de Joppeheuvel

B&B de Joppeheuvel is een Bed & Breakfast gelegen aan Joppelaan 86 in Unknown.

Meer informatie over B&B de Joppeheuvel in Unknown

Bed & Breakfast De Joppeheuvel in Gorssel is gelegen aan de oostrand van het dorp, met de IJssel aan de westkant en een bosgebied aan de oostkant. Gastheer en gastvrouw Henri en Linda bieden een heerlijk verblijf aan in hun B&B, met drie kamers en een eigen badkamer per kamer. In de ontbijtkamer met kitchenette kunnen gasten genieten van het ontbijt. De tuin is een mooie plek om te ontspannen. Het museum voor realistische kunst, MORE, is vlakbij gelegen en ook in de B&B zijn verschillende kunstwerken te vinden. Tijdens het verblijf worden de coronarichtlijnen gevolgd en wordt er gepaste afstand gehouden tussen de gasten, waarbij ervan wordt uitgegaan dat gasten gevaccineerd zijn.

Wil je weten wat B&B de Joppeheuvel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van B&B de Joppeheuvel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij B&B de Joppeheuvel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je B&B de Joppeheuvel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar B&B de Joppeheuvel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. B&B de Joppeheuvel

Bezoekers bekeken ook