B&B de Voshaar - Laren

B&B de Voshaar - Laren is een Bed & Breakfast gelegen aan Verwoldseweg 27 in Unknown.

Meer informatie over B&B de Voshaar - Laren in Unknown

Kom genieten van de rust, natuur en ruimte in onze prachtige B&B! We hebben verschillende soorten accommodaties te huur en je kunt je verblijf extra bijzonder maken door een van onze hottubs erbij te huren. We hebben een tweepersoons hottub die we bij je accommodatie kunnen plaatsen, en een vijfpersoons hottub aan de rand van ons terrein met uitzicht over het land. Onze accommodaties zijn standaard voorzien van opgemaakte bedden, thee- en handdoeken, en hebben de mogelijkheid om koffie en thee te zetten. We hebben een knusse hooiberg met twee aparte bedden, een supergezellige pipowagen gelegen in een hofje, een Tiny House met tweepersoonsbed en uitzicht op het land, en een ruim gastenverblijf voor maximaal vier personen, dat onlangs vernieuwd is en van alle gemakken is voorzien. We hopen je binnenkort te mogen verwelkomen!

Wil je weten wat B&B de Voshaar - Laren verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van B&B de Voshaar - Laren of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij B&B de Voshaar - Laren? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je B&B de Voshaar - Laren het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar B&B de Voshaar - Laren reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. B&B de Voshaar – Laren

Bezoekers bekeken ook