Bakkerij Nollen Lochem

Bakkerij Nollen Lochem is een Bakkerij gelegen aan Walderstraat 36 in Unknown.

Meer informatie over Bakkerij Nollen Lochem in Unknown

Bakkerij Nollen in Lochem staat bekend om de smaak van pure ambacht. De bakkers zorgen ervoor dat er zes dagen per week verse ambachtelijke broden, banket en chocolade in de winkel liggen. Deze producten worden elke ochtend vanuit de centrale bakkerij in Hengevelde naar de winkel gebracht. Als je voor 14.00 uur je favoriete producten bestelt, kun je ze de volgende dag al genieten. Bakkerij Nollen werkt alleen met pure ingrediënten en geeft de broden ruim de tijd om te rijzen voor de beste smaakontwikkeling. Het banket wordt ook dagelijks met liefde bereid. Daarnaast kun je online je brood en banket bestellen en zelf de dag en het dagdeel kiezen waarop je het wilt ophalen. Naast Lochem heeft Bakkerij Nollen ook andere winkels in Borculo, Bathmen, Goor en Hengevelde.

Wil je weten wat Bakkerij Nollen Lochem verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bakkerij Nollen Lochem of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bakkerij Nollen Lochem? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bakkerij Nollen Lochem het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar Bakkerij Nollen Lochem reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bakkerij Nollen Lochem

Bezoekers bekeken ook