Bakkerij Proef

Bakkerij Proef is een Bakkerij gelegen aan Lochemseweg 1 in Unknown.

Meer informatie over Bakkerij Proef in Unknown

Bakkerij Proef is een webshop waar je verschillende producten kunt bestellen. Deze producten kunnen de volgende dag worden afgehaald in de winkel in Barchem. De openingstijden van de winkel zijn van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van 07.00 tot 16.00 uur. Op dinsdag en zondag is de winkel gesloten. In de webshop vind je een breed assortiment aan producten, zoals chocolade, belegde broodjes, high tea, cadeautips, brood, klein brood, gebak, taart, koeken en cake, en snacks. Een van de specialiteiten van de bakkerij is suikerbrood, zowel gewoon suikerbrood als suikerbrood met kaneel. Kom gerust langs in de winkel en ontdek het uitgebreide aanbod van Bakkerij Proef.

Wil je weten wat Bakkerij Proef verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bakkerij Proef of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bakkerij Proef? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bakkerij Proef het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar Bakkerij Proef reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bakkerij Proef

Bezoekers bekeken ook