Bakkerij Ten Broeke

Bakkerij Ten Broeke is een Bakkerij gelegen aan Zutphenseweg 15 in Unknown.

Meer informatie over Bakkerij Ten Broeke in Unknown

Bakkerij Dick ten Broeke is de oudste bakkerij van Lochem en is al meer dan 100 jaar actief. Ze bieden een verscheidenheid aan broden, broodjes en gebakjes, die op ambachtelijke wijze worden gemaakt met geduld en liefde voor het vak. Via hun website kunnen klanten producten bestellen en deze worden op het gewenste tijdstip klaargelegd. De bakkerij werd in 1916 opgericht door de grootvader van de huidige eigenaar, die de benodigde vak- en middenstandsdiploma's had om aan de voedselveiligheidseisen te voldoen. De winkel van de bakkerij is nog steeds herkenbaar aanwezig, zoals te zien is op de ingediende tekening bij de Gemeente Lochem. Enkele van hun favoriete producten zijn Zwitsers desem brood, Speculaasjes, Achterhoeks grof volkoren, Spelt krentenbollen en Walnoten rozijnenbrood. De bakkerij is gevestigd aan de Zutphenseweg en heeft openingstijden van maandag tot en met vrijdag van 06:00 tot 18:00 en op zaterdag van 06:00 tot 16:00. Ze zijn gesloten op zondag. Klanten kunnen de bakkerij volgen op sociale media voor een dagelijks kijkje achter de schermen.

Wil je weten wat Bakkerij Ten Broeke verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bakkerij Ten Broeke of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bakkerij Ten Broeke? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bakkerij Ten Broeke het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar Bakkerij Ten Broeke reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bakkerij Ten Broeke

Bezoekers bekeken ook