Balans in Jezelf

Balans in Jezelf is een Yogastudio gelegen aan Onder langs 8 in Unknown.

Meer informatie over Balans in Jezelf in Unknown

Linda biedt verschillende vormen van ontspanning aan, zoals yoga, klankschalen, massage en retraites, om mensen te helpen weer balans in zichzelf te vinden. Ze heeft een holistische kijk en gelooft dat onverwerkte negatieve ervaringen kunnen leiden tot blokkades in het lichaam, wat zich kan uiten in verschillende klachten. Door middel van trillingen en klanken van Tibetaanse klankschalen, yoga houdingen, reiki en/of massage, kunnen mensen diepe ontspanning bereiken. Deze ontspanning zorgt ervoor dat het bloed beter kan stromen en blokkades kunnen worden opgeheven, waardoor het lichaam weer in balans kan komen. Linda biedt ook verschillende activiteiten aan, zoals een klankreis met Tibetaanse klankschalen, yogalessen en verschillende soorten massages. Daarnaast is het mogelijk om een cadeaubon te geven voor een klankschalenmassage of klankreis. Klanten zijn erg tevreden over Linda's sessies en vinden de ervaring indrukwekkend en ontspannend. Linda biedt ook retraitedagen aan waarbij vrienden samen een dag kunnen doorbrengen en kunnen genieten van yoga, klankschalen en ontspanning.

Wil je weten wat Balans in Jezelf verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Balans in Jezelf of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Balans in Jezelf? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Balans in Jezelf het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar Balans in Jezelf reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Balans in Jezelf

Bezoekers bekeken ook