Beauty Vision Inge

Beauty Vision Inge is een Schoonheidssalon gelegen aan Henri Dunantweg 73 in Unknown.

Meer informatie over Beauty Vision Inge in Unknown

Bij schoonheidssalon Beauty Vision streven ze ernaar om je de ultieme wellnesservaring te bieden en optimale huidverbetering te bereiken. Dit doen ze door persoonlijke aandacht en het gebruik van de beste producten, zoals de merken Cenzaa, Pupa, Loveli, Shampoobars, Marc Inbane en Anastasia. Naast langere behandelingen bieden ze ook kortere behandelingen aan, zoals het verven van wimpers, harsbehandelingen, Henna Brows, Lash lift en de Anastasia Brow Treatment. Je kunt contact opnemen voor meer informatie of direct online een afspraak maken. Daarnaast bieden ze ook een behandeling genaamd "THE BEST YOU CAN GET" aan, waarbij alles wordt ingezet om je huid te verbeteren, zoals diamond touch microdermabrasie, bindweefselmassage, speciale maskers, ampullen en cocktails uit de Cenzaa 360 serie. De openingstijden zijn op maandag, dinsdag en vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur, op woensdag en donderdag zijn ze gesloten en op zaterdag is behandeling alleen mogelijk op afspraak.

Wil je weten wat Beauty Vision Inge verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Beauty Vision Inge of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Beauty Vision Inge? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beauty Vision Inge het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar Beauty Vision Inge reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Beauty Vision Inge

Bezoekers bekeken ook