Beautyboerderij Schipbeek

Beautyboerderij Schipbeek is een Wellnesscentrum gelegen aan Broekdijk 25 in Unknown.

Meer informatie over Beautyboerderij Schipbeek in Unknown

BeautyBoerderij Schipbeek is een kleinschalig beauty & wellness instituut gelegen tussen Holten en Laren. Ze bieden een persoonlijke benadering en hechten veel waarde aan rust, ruimte en hoogwaardige producten. Het assortiment aan behandelingen en producten wordt op maat samengesteld, specifiek afgestemd op de behoeften van uw huid. In de gerestaureerde boerenschuur kunt u genieten van lichaamsbehandelingen in alle privacy. Er zijn geen overvolle sauna's en relaxruimtes, maar een accommodatie die exclusief voor uw groep beschikbaar is. BeautyBoerderij Schipbeek biedt verschillende behandelingen, zoals huidverzorging, huidverbetering, massages, bruidsarrangementen en wellness.

Wil je weten wat Beautyboerderij Schipbeek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Beautyboerderij Schipbeek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Beautyboerderij Schipbeek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beautyboerderij Schipbeek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar Beautyboerderij Schipbeek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Beautyboerderij Schipbeek

Bezoekers bekeken ook