Beautysalon Mi Zense

Beautysalon Mi Zense is een Schoonheidssalon gelegen aan Joppelaan 60 in Unknown.

Meer informatie over Beautysalon Mi Zense in Unknown

Michelle Beskers is de trotse eigenaresse van Beautysalon Mi Zense sinds 1 april 2015. Ze is een gediplomeerd allround schoonheidsspecialiste en heeft zich verder ontwikkeld op het gebied van visagie & haarstyling. Ze volgt regelmatig opleidingen om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en ontwikkelingen op het gebied van gezichtsbehandelingen en huidverbetering. Naast haar werk als schoonheidsspecialiste is ze ook docent microblading voor de Wellness Academie. In haar salon voert ze verschillende behandelingen uit, waaronder huidverbetering, bindweefselmassage en microblading. Michelle is een perfectionist in haar werk en streeft naar een warme en vertrouwde sfeer in haar salon. Ze biedt ook de mogelijkheid om online afspraken in te plannen. De contactgegevens van Beautysalon Mi Zense zijn te vinden op de website.

Wil je weten wat Beautysalon Mi Zense verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Beautysalon Mi Zense of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Beautysalon Mi Zense? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beautysalon Mi Zense het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar Beautysalon Mi Zense reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Beautysalon Mi Zense

Bezoekers bekeken ook