Bed and Breakfast de Bosakker

Bed and Breakfast de Bosakker is een Bed & Breakfast gelegen aan Kletterstraat 6 in Unknown.

Meer informatie over Bed and Breakfast de Bosakker in Unknown

Bed and Breakfast de Bosakker, gelegen in Deventer, is een accommodatie met gratis WiFi. De bed & breakfast biedt een tuin en een terras, evenals gratis parkeergelegenheid. De kamers hebben uitzicht op de tuin en zijn voorzien van een eigen badkamer met een douche, een haardroger en slippers. Gasten waarderen de locatie van de accommodatie, die zowel rustig als gunstig gelegen is. Het ontbijt wordt bereid met lokale en regionale producten en er is ook heerlijke koffie verkrijgbaar. De gastvrouw zorgt voor elk detail en er is zelfs gedacht aan slippers en extra wollen dekens voor de gasten. Het is een prachtige plek met een fantastisch ontbijt, en de gasten bevelen het dan ook zeker aan.

Wil je weten wat Bed and Breakfast de Bosakker verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bed and Breakfast de Bosakker of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bed and Breakfast de Bosakker? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bed and Breakfast de Bosakker het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar Bed and Breakfast de Bosakker reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bed and Breakfast de Bosakker

Bezoekers bekeken ook