Bekkenfysiotherapie Lochem

Bekkenfysiotherapie Lochem is een Fysiotherapeut gelegen aan Zorg op 18, Barchemseweg 18 in Unknown.

Meer informatie over Bekkenfysiotherapie Lochem in Unknown

Bekkenfysiotherapie Lochem is een onderdeel van Fysiotherapie Hanzepoort in Deventer. Ze hebben twee Master Bekkenfysiotherapeuten genaamd Marijke Tijhuis en Inge ten Brinke. Je kunt contact met hen opnemen via telefoon of e-mail. Ze hebben ook een secretaresse genaamd Linde van der Velden die de administratie verzorgt. Verder is er nieuws over het stuitje en een personele wisseling. Bekkenfysiotherapie Lochem is gevestigd op Barchemseweg 18 in Lochem. Je kunt hen volgen op Facebook en op hun website staan verschillende links, zoals naar de contactgegevens en routes. Bekkenfysiotherapie Lochem is onderdeel van Fysiotherapie Hanzepoort in Deventer.

Wil je weten wat Bekkenfysiotherapie Lochem verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bekkenfysiotherapie Lochem of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bekkenfysiotherapie Lochem? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bekkenfysiotherapie Lochem het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar Bekkenfysiotherapie Lochem reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bekkenfysiotherapie Lochem

Bezoekers bekeken ook