Bewustyoga

Bewustyoga is een Yogastudio gelegen aan Stiggoor 38 in Unknown.

Meer informatie over Bewustyoga in Unknown

Alles in en om ons heen is voortdurend in beweging en verandering, van onze hartslag en innerlijke processen tot onze gedachten, emoties en uiterlijke omstandigheden. Door stress en haast hebben we vaak geen tijd om in het huidige moment aanwezig te zijn, en missen we het ware contact met anderen en onszelf. Yoga biedt de mogelijkheid om liefdevolle aandacht aan ons lichaam te geven en dit ook naar binnen te brengen. Meer compassie voor onszelf geeft ruimte om dit ook naar anderen en de wereld om ons heen uit te breiden. Yoga is een oude praktijk die teruggaat tot ver voor onze jaartelling, maar het toepassen ervan in ons dagelijks leven is iets van deze tijd. Yoga gaat niet alleen om fysieke houdingen, maar ook om de vereniging van lichaam, geest en ziel. Iedereen kan op zijn eigen manier het beste uit zichzelf halen door middel van yoga. Als je professionele begeleiding wilt bij het beoefenen van yoga, kun je terecht bij yoga privé coaching. Voor meer informatie kun je terecht op de website Bewustdoorhetleven. Als je contact wilt opnemen, klik dan hier.

Wil je weten wat Bewustyoga verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bewustyoga of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bewustyoga? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bewustyoga het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar Bewustyoga reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bewustyoga

Bezoekers bekeken ook