Bij de Buurman

Bij de Buurman is een Restaurant gelegen aan Oosterwal 24 in Unknown.

Meer informatie over Bij de Buurman in Unknown

Bij Bijdebuurman in Lochem ben je altijd welkom voor een kopje koffie met zelfgebakken appeltaart, een lekkere lunch met brood van Bakkerij ten Broeke, een uitgebreide borrelplank of losse hapjes van de kaart. Daarbij schenken ze graag een mooi glas wijn of lekker biertje. 's Avonds kun je er eten wat de pot schaft, want ze hebben geen menukaart maar elke avond een heerlijk gerecht. De openingstijden zijn van dinsdag tot en met donderdag van 12:00 tot 22:00, op vrijdag en zaterdag van 11:00 tot 00:00, en op zondag en maandag zijn ze gesloten. Het adres is Oosterwal 24 in Lochem en je kunt reserveren via telefoon, WhatsApp of e-mail.

Wil je weten wat Bij de Buurman verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bij de Buurman of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bij de Buurman? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bij de Buurman het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar Bij de Buurman reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bij de Buurman

Bezoekers bekeken ook