Bij Jansen en Jansen

Bij Jansen en Jansen is een Restaurant gelegen aan Kwekerijweg 4 in Unknown.

Meer informatie over Bij Jansen en Jansen in Unknown

Bij Jansen & Jansen is een restaurant gelegen in de prachtige bossen van Gorssel. Ze zijn geopend van woensdag tot en met vrijdag vanaf 10:00 uur voor lunch, borrel en diner, en op zaterdag en zondag vanaf 10:00 uur voor lunch en diner. Het restaurant staat voor ongedwongen genieten van eten en drinken en streeft naar een optimale beleving voor gasten, waarbij service, wijnen en inbetweens centraal staan. De inbetweens zijn seizoensgebonden gerechten en hebben de grootte van een tussengerecht, zodat gasten kunnen combineren tijdens lunch en diner. Ze bieden ook een pick-up & return service aan binnen een straal van 15 kilometer rondom het restaurant. Gasten kunnen opgehaald worden van huis en genieten van inbetweens en wijnen. Aan het einde van de avond worden de kosten voor de service toegevoegd aan de rekening. Het restaurant beschikt ook over een speeltuin voor kinderen en een binnenspeelhal voor zowel goed als slecht weer. Openingstijden zijn woensdag tot en met vrijdag van 10:00 tot 21:00 uur, en op zaterdag en zondag van 10:00 tot 21:00 uur. Het restaurant is gevestigd aan de Kwekerijweg 4 in Gorssel en reserveringen kunnen gemaakt worden via telefoon of e-mail.

Wil je weten wat Bij Jansen en Jansen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bij Jansen en Jansen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bij Jansen en Jansen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bij Jansen en Jansen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar Bij Jansen en Jansen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bij Jansen en Jansen

Bezoekers bekeken ook