BijHuis

BijHuis is een Winkel gelegen aan Markt 17 in Unknown.

Meer informatie over BijHuis in Unknown

Mijn winkel heeft een nieuwe naam gekregen: BijHuis! BijHuis biedt alles wat je nodig hebt om je huis naar jouw smaak in te richten, van verlichting tot woonaccessoires en kleinmeubelen zoals salontafels, kastjes en stoelen. De collectie wordt samengesteld met oog voor de laatste trends en seizoenen, maar ook met aandacht voor originele en duurzame items. BijHuis biedt ook vrijblijvend advies aan huis en heeft leuke cadeau-opties. Neem een kijkje op de website of kom gezellig langs in de winkel voor meer inspiratie. BijHuis is te vinden op Markt 1 in Lochem en is bereikbaar via telefoonnummer 0573-251088 of via info@bijhuislochem.nl. De openingstijden en merken die BijHuis verkoopt zijn te vinden op de website. Ik zie je graag bij BijHuis!

Wil je weten wat BijHuis verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van BijHuis of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij BijHuis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je BijHuis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar BijHuis reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. BijHuis

Bezoekers bekeken ook