Biologische tuinderij Hartelijke Groenten

Biologische tuinderij Hartelijke Groenten is een Biologische boerderij gelegen aan Bathmenseweg (tussen, 1 en 3 in Unknown.

Meer informatie over Biologische tuinderij Hartelijke Groenten in Unknown

Op Hartelijke Groenten verbouwen ze biologische groenten en fruit en je kunt op zaterdagochtend en dinsdagmiddag komen kijken hoe ze dit doen. Ze vinden het belangrijk dat je weet wat je eet. Het perceel is sinds 2013 niet meer bewerkt met bestrijdingsmiddelen en kunstmest en sinds mei 2019 zijn ze SKAL gecertificeerd. Ze waarderen jou als klant en mocht je niet tevreden zijn, laat het hen weten. Als je wel tevreden bent, vertel het anderen. Je kunt hen vinden aan de Bathmenseweg tussen nr. 1 en nr. 3 in Joppe en contact met hen opnemen via e-mail of telefoon.

Wil je weten wat Biologische tuinderij Hartelijke Groenten verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Biologische tuinderij Hartelijke Groenten of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Biologische tuinderij Hartelijke Groenten? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Biologische tuinderij Hartelijke Groenten het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar Biologische tuinderij Hartelijke Groenten reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Biologische tuinderij Hartelijke Groenten

Bezoekers bekeken ook