Blanda

Blanda is een Biologische winkel gelegen aan Walderstraat 34 in Unknown.

Meer informatie over Blanda in Unknown

BIO en/of TOKO is een winkel in Lochem die biologische, natuurlijke en Aziatische producten verkoopt. Ondanks de coronamaatregelen blijft de winkel open en hanteren ze een deurbeleid waarbij klanten moeten aanbellen om binnen te komen. Als klanten liever hun boodschappen thuisbezorgd willen hebben, kunnen ze een WhatsApp-bericht sturen met hun boodschappenlijstje of een e-mail sturen met hun bestelling. Het is belangrijk dat de klanten hun adresgegevens en telefoonnummer vermelden, zodat de winkel contact kan opnemen voor de bezorging. In Lochem wordt er gratis bezorgd. De winkel is te volgen op Instagram via de gebruikersnaam bio_en_toko_blanda_lochem.

Wil je weten wat Blanda verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Blanda of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Blanda? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Blanda het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar Blanda reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Blanda

Bezoekers bekeken ook