Bloembinderij en Landwinkel "De Winde"

Bloembinderij en Landwinkel "De Winde" is een Bloemist gelegen aan Braakhekkeweg 9a in Unknown.

Meer informatie over Bloembinderij en Landwinkel "De Winde" in Unknown

Bloembinderij De Winde is opgericht door Janneke meer dan 30 jaar geleden. Ze begon haar bloembinderij op een boerderij genaamd de Braakhekke, maar is nu gevestigd in Landwinkel De Winde, die ze samen met haar man Gerard runt. Janneke maakt creaties van natuurlijke materialen, van eigentijds tot klassiek, en haar specialiteiten zijn bruids- en grafwerken. Ze vindt het ook een uitdaging om uw inrichting thuis of op locatie tot een succes te maken. Naast bloemen verzorgt Janneke ook creatieve oplossingen voor speciale gelegenheden of als aanvulling op een cadeau. De bloembinderij biedt ook cadeauartikelen en snuisterijen aan. De openingstijden van de bloembinderij zijn van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 16.00 uur. Tussen 1 april en 1 oktober zijn ze ook op zondag geopend en tussen 1 oktober en 1 april zijn ze op zondag gesloten. Het assortiment van de bloembinderij en landwinkel omvat onder andere bruidswerk, rouwbloemwerk, dodenherdenking, speciale gelegenheden, workshops en (streek)pakketten.

Wil je weten wat Bloembinderij en Landwinkel "De Winde" verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bloembinderij en Landwinkel "De Winde" of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bloembinderij en Landwinkel "De Winde"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bloembinderij en Landwinkel "De Winde" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar Bloembinderij en Landwinkel "De Winde" reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bloembinderij en Landwinkel “De Winde”

Bezoekers bekeken ook