Blokker Lochem

Blokker Lochem is een Winkel huishoudapparatuur gelegen aan Markt 20 in Unknown.

Meer informatie over Blokker Lochem in Unknown

Bij Blokker Markt Lochem vind je een ruim assortiment aan goede en betaalbare artikelen voor wonen, koken en bakken, eten en tafelen. Ze hebben een uitgebreide collectie kook- en tafelartikelen, zoals gourmetstellen, bakplaten, tafelgrillen en serviessets, evenals keukenapparaten zoals koffiemachines, tosti-ijzers, staafmixers en frituurpannen. Daarnaast bieden ze ook huishoudelijke apparaten aan, zoals kruimeldieven, stofzuigerzakken, stoomreinigers en thermometers, evenals schoonmaak- en huishoudproducten zoals dweilen, afvalzakken en luchtverfrissers. Ze hebben ook een breed assortiment aan opruimartikelen, zoals prullenbakken, kledingrekken en opbergdozen. Je kunt advies krijgen van de medewerkers in de winkel in Lochem of een van hun andere winkels, of je kunt ervoor kiezen om online te bestellen en de producten thuis te laten bezorgen of op te halen in een van de winkels. Ze bieden ook wekelijkse folderaanbiedingen, kortingsacties en inspiratie via hun sociale media kanalen, en hun klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09:00 - 20:00 en op zaterdag van 09:00 - 17:00 via 088-9494800.

Wil je weten wat Blokker Lochem verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Blokker Lochem of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Blokker Lochem? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Blokker Lochem het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar Blokker Lochem reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Blokker Lochem

Bezoekers bekeken ook