Bodytec Lochem

Bodytec Lochem is een Sportschool gelegen aan Walderstraat 24 in Unknown.

Meer informatie over Bodytec Lochem in Unknown

Ervaar een totale body workout in slechts 20 minuten met Bodytec. Deze training maakt gebruik van EMS (elektrische spierstimulatie) om maximale weerstand op je spieren te creëren. Samen met een personal trainer voer je oefeningen uit op basis van je eigen lichaamsgewicht. Daarnaast biedt Bodytec ook speciale trainingen aan, zoals het stofwisselingsprogramma waarbij het pak een constante prikkel geeft aan 8 verschillende grote spiergroepen tegelijk. Dit zorgt voor een effectieve training van het hart, de bloedvaten en het uithoudingsvermogen. Een andere specialiteit is Yoga-tec, dat helpt om stijfheid te verminderen en flexibiliteit te vergroten. Daarnaast biedt Bodytec ook trainingen aan met een kettlebell, wat zorgt voor een sterker, strakker en flexibeler lichaam. BBB-tec richt zich op de buik, billen en benen en helpt bij het verbranden van vet en het verbeteren van flexibiliteit, evenwicht en coördinatie. Naast deze trainingen biedt Bodytec ook cardio workouts met een elektrodenpak aan, wat zorgt voor een hoge vetverbranding en een betere conditie. Veel mensen hebben baat bij deze trainingen, zoals Anneke die minder last heeft van haar Artrose en weer actief kan wandelen. Bodytec Lochem heeft verschillende openingstijden en je kunt contact met hen opnemen voor een proefsessie.

Wil je weten wat Bodytec Lochem verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bodytec Lochem of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bodytec Lochem? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bodytec Lochem het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar Bodytec Lochem reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bodytec Lochem

Bezoekers bekeken ook