Boetiek hotel BonAparte - Lochem

Boetiek hotel BonAparte - Lochem is een Hotel gelegen aan Lochemseweg 37 in Unknown.

Meer informatie over Boetiek hotel BonAparte - Lochem in Unknown

Boetiek hotel BonAparte is een uniek hotel gelegen aan de voet van de Lochemse berg in de Achterhoek. Het hotel is bekroond tot het beste hotel van Gelderland in 2020 en biedt een authentieke gastvrijheid en kwaliteit. Het monumentale pand is gebouwd in 1870 en ligt te midden van velden, bossen en vennen. Het hotel beschikt over 39 luxe hotelkamers, een familie appartement, een restaurant, brasserie, vergaderzalen, een verwenbad, sauna, gym en een parktuin. Er zijn verschillende arrangementen beschikbaar, waaronder een dinerspecial, de BonAparte Special en een culinair arrangement. Ook is het hotel geschikt voor zakelijke overnachtingen en biedt het een 5-daagse minivakantie aan. Voor meer informatie en reserveringen kan er contact worden opgenomen met Boetiek Hotel BonAparte.

Wil je weten wat Boetiek hotel BonAparte - Lochem verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Boetiek hotel BonAparte - Lochem of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Boetiek hotel BonAparte - Lochem? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Boetiek hotel BonAparte - Lochem het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar Boetiek hotel BonAparte - Lochem reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Boetiek hotel BonAparte – Lochem

Bezoekers bekeken ook