Bouwbedrijf Geers B.V.

Bouwbedrijf Geers B.V. is een Aannemer gelegen aan Kapelweg 22A in Unknown.

Meer informatie over Bouwbedrijf Geers B.V. in Unknown

Bouwbedrijf Geers B.V. is al sinds 1979 actief in de bouwsector en biedt maatwerk op het gebied van bouwen, restaureren, renoveren en onderhoudswerkzaamheden. Ze hechten veel belang aan betrouwbaarheid en kwaliteit, wat heeft geleid tot een groei van het bedrijf. Geers biedt 3D-ontwerp en bouwbegeleiding aan, en houdt alles in eigen hand om financiële voordelen en duidelijkheid in de planning te bieden. Ze werken ook met bouwteams voor grote projecten, waarbij betrouwbaarheid, communicatie, flexibiliteit en kwaliteit centraal staan. Het bedrijf heeft een goede reputatie en wordt omschreven als vakbekwaam, betrouwbaar en meedenkend door hun klanten. Ze hebben goede contacten met klanten en kunnen daardoor bijdragen aan het realiseren van hun wensen. Geers biedt ook mogelijkheden op het gebied van isolatie, vergunningsvrij bouwen en het aannemen van timmermannen-voormannen.

Wil je weten wat Bouwbedrijf Geers B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bouwbedrijf Geers B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bouwbedrijf Geers B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bouwbedrijf Geers B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar Bouwbedrijf Geers B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bouwbedrijf Geers B.V.

Bezoekers bekeken ook