Bouwbedrijf Harkink B.V.

Bouwbedrijf Harkink B.V. is een Aannemer gelegen aan Kloosterweg 12 in Unknown.

Meer informatie over Bouwbedrijf Harkink B.V. in Unknown

Bouwbedrijf Harkink is een onderneming zonder personeel, maar met Egbert Harkink als gediplomeerd allround herstel-en restauratiemetselaar & leermeester. Naast restauratiewerk kunnen ze ook ingeschakeld worden voor andere klussen zoals badkamers, voegwerk, traditioneel raapwerk, riool, straatwerk en advies over bouwtechnische oplossingen en duurzaamheid. Ze zijn gekwalificeerd voor het Kennis & Kunde programma van de Provincie Gelderland in samenwerking met Monumentenwacht Gelderland, wat betekent dat ze voldoen aan diverse kwaliteitseisen en opgenomen zijn in een openbaar register. Bouwbedrijf Harkink is ook een erkend leerbedrijf, waar jonge metselaars de kans krijgen om zich verder te ontwikkelen in het ambacht van metselen of restauratie. Kennis leidt volgens hen tot vrijheid, met name voor de geest.

Wil je weten wat Bouwbedrijf Harkink B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bouwbedrijf Harkink B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bouwbedrijf Harkink B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bouwbedrijf Harkink B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar Bouwbedrijf Harkink B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bouwbedrijf Harkink B.V.

Bezoekers bekeken ook