Brasserie LUX

Brasserie LUX is een Restaurant gelegen aan Bierstraat 14 in Unknown.

Meer informatie over Brasserie LUX in Unknown

Brasserie LUX is een gezellig restaurant in Lochem, gelegen aan de Bierstraat 14. Ze zijn open op woensdag en donderdag vanaf 16.00 uur, op vrijdag vanaf 15.00 uur en op zaterdag en zondag vanaf 11.00 uur. Het is een populaire plek waar je heerlijk kunt eten en drinken. Het restaurant heeft een mooie website waar je meer informatie kunt vinden. Het is een plek waar je graag naartoe gaat voor een gezellige avond uit. Het is opgericht in 2023 en heeft dus nog niet zo lang zijn deuren geopend. Het webdesign van de website is gedaan door Appeltje S.

Wil je weten wat Brasserie LUX verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Brasserie LUX of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Brasserie LUX? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Brasserie LUX het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar Brasserie LUX reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Brasserie LUX

Bezoekers bekeken ook