BSO Mercurius

BSO Mercurius is een Kleuterschool gelegen aan Groene Kruisstraatje 4 in Unknown.

Meer informatie over BSO Mercurius in Unknown

BSO Mercurius is gevestigd in het gebouw de Kleine Garve aan het Groene Kruistraatje in Lochem. De BSO heeft een gezellig ingericht lokaal met speelhoeken en een grote tafel waar de kinderen kunnen lunchen of fruit eten. Bij grote groepen worden de oudste kinderen in de centrale hal geplaatst. Buiten is er een omheinde speelruimte met schaduw, een zandbak, trampoline en klimrek. De BSO ligt dicht bij het centrum en neemt de kinderen regelmatig mee voor boodschappen of een ijsje. Het gebouw deelt ruimtes met de kleuterklassen, peuteropvang en kinderopvang van de Prins Hendrik en Mr G Propschool. Het enthousiaste team van pedagogisch medewerkers staat altijd klaar voor de kinderen. De BSO heeft het LRK-nummer 112439846 en is te bereiken op het telefoonnummer 0573-760221.

Wil je weten wat BSO Mercurius verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van BSO Mercurius of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij BSO Mercurius? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je BSO Mercurius het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar BSO Mercurius reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. BSO Mercurius

Bezoekers bekeken ook