Bubblies

Bubblies is een Winkel gelegen aan Pr. Margrietlaan 28A in Unknown.

Meer informatie over Bubblies in Unknown

Heb je last van plakbandrestjes op je keukenkastjes of deuren? Bubblies biedt zelfklevende magneetstickers waarmee je elk glad oppervlak magnetisch kunt maken, zonder te hoeven boren. Met deze stickers kun je koelkastmagneten ophangen, kindertekeningen makkelijk wisselen, recepten ophangen aan je keukenkastje tijdens het koken en maaltijden plannen met krijtstift. De stickers zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vormen, zoals geometrische vormen en dieren uit de Animals Collectie. Bubblies maakt ook stickers op maat voor bedrijven, bijvoorbeeld als relatiegeschenk of voor gebruik in kantoren, hotels of scholen. Het bedrijf staat bekend om de goede service en biedt persoonlijke vrijblijvende offertes. Neem contact op via de chat of stuur een e-mail voor meer informatie.

Wil je weten wat Bubblies verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bubblies of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bubblies? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bubblies het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar Bubblies reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bubblies

Bezoekers bekeken ook