Buiten Actief

Buiten Actief is een Sportschool gelegen aan Hugo de Grootlaan 9 in Unknown.

Meer informatie over Buiten Actief in Unknown

Buiten Actief Lochem is een gezellige buitensportschool die verschillende buitensportactiviteiten organiseert in de prachtige omgeving van de Lochemse Berg, de Paaschberg en 't Grote Veld in Lochem. Ze bieden wekelijkse trainingen, cursussen, clinics, kennismakingslessen en privélessen aan in Sportief Wandelen, Nordic Walking, Bootcamp, XCO Walking & Running en Hardlopen voor zowel beginners als gevorderden. De sport- en bewegingslessen zijn geschikt voor iedereen: jong, oud, man, vrouw, actief of inactief, met of zonder lichamelijke beperking. Buiten Actief is opgericht door sportinstructeur Anja Sturris. Voor het laatste nieuws en leswijzigingen kun je terecht op hun website. Je kunt contact opnemen met Anja Sturris via telefoonnummer 0651350899 of via e-mail anja.sturris@planet.nl.

Wil je weten wat Buiten Actief verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Buiten Actief of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Buiten Actief? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Buiten Actief het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar Buiten Actief reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Buiten Actief

Bezoekers bekeken ook