Cad'M - Computer Added Dentistry

Cad'M - Computer Added Dentistry is een Tandtechnisch laboratorium gelegen aan Kokstraat 37 in Unknown.

Meer informatie over Cad'M - Computer Added Dentistry in Unknown

CAD'M is opgericht als gevolg van de vraag naar digitale ondersteuning en uitbreiding op de werkvloer. Jeroen van Meurs, de oprichter en eigenaar van CAD'M, heeft 10 jaar ervaring opgedaan in de tandtechniek en was al snel geïnteresseerd in de digitalisatie in de branche. Hij heeft bij NobelBiocare gewerkt als Digital Specialist NobelProcera en heeft daar een uitgebreid portfolio opgebouwd. Met deze kennis kan hij klanten ondersteunen en voorzien van de juiste digitale componenten en producten. CAD'M staat bekend om korte communicatielijnen, heldere communicatie en digitaal werken. Het doel is om samen te werken aan kwalitatief hoogwaardige eindproducten voor zowel de klanten als hun patiënten.

Wil je weten wat Cad'M - Computer Added Dentistry verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Cad'M - Computer Added Dentistry of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Cad'M - Computer Added Dentistry? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Cad'M - Computer Added Dentistry het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar Cad'M - Computer Added Dentistry reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Cad’M – Computer Added Dentistry

Bezoekers bekeken ook