Café Bousema

Café Bousema is een Recreatiecentrum gelegen aan Zutphenseweg 35 in Unknown.

Meer informatie over Café Bousema in Unknown

Café Bousema is al sinds 1946 het bruinste café van Lochem en wordt nu gerund door de vierde generatie. Het café heeft meer dan 50 (speciaal)bieren op de kaart en is een populaire ontmoetingsplek voor vrienden, verenigingen en clubs. Naast het café is er ook een ondergronds bowlingcentrum met eigen bar en een grote zaal voor feesten en evenementen. Bousema heeft ook een dartteam en is een bekende locatie voor biljart op recreatief en Eredivisie niveau, met maar liefst eenentwintig biljartteams. Je kunt bij Bousema reserveren of iets bespreken door contact met hen op te nemen. De openingstijden zijn verschillend per dag en de contactgegevens zijn te vinden op hun website.

Wil je weten wat Café Bousema verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Café Bousema of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Café Bousema? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Café Bousema het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar Café Bousema reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Café Bousema

Bezoekers bekeken ook