Café More

Café More is een Restaurant gelegen aan Hoofdstraat 28 in Unknown.

Meer informatie over Café More in Unknown

Ontdek één van de mooiste kastelen van de Achterhoek, bezoek het Museum MORE in Gorssel. Na je bezoek aan het museum kun je genieten van een heerlijke lunch in Café MORE, de brasserie in het museum. Het café heeft ook een terras dat bij mooi weer geopend is. Je kunt het café bezoeken zonder entreekaart voor het museum. Als je een dagje uit bent in Museum MORE, kun je dit prima combineren met andere activiteiten en bezienswaardigheden in de regio. Meld je aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de nieuwste kunsttips. Het museum is gelegen aan Hoofdstraat 28 in Gorssel en je kunt contact opnemen via +31 575 760 300 of info@museummore.nl.

Wil je weten wat Café More verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Café More of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Café More? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Café More het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar Café More reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Café More

Bezoekers bekeken ook