Care for Hair by Christel

Care for Hair by Christel is een Kapper gelegen aan Kwekerijweg 4 in Unknown.

Meer informatie over Care for Hair by Christel in Unknown

Care for Hair by Christel is een trendy kapsalon in Gorssel die altijd op de hoogte is van de nieuwste trends en technieken. Ze werken met professionele producten van Kevin Murphy en geven persoonlijk advies om de perfecte coupe te creëren. De openingstijden zijn maandag van 9.00 tot 14.30 uur, dinsdag van 9.00 tot 21.00 uur, donderdag en vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur. Op woensdag, zaterdag en zondag is de salon gesloten, maar andere tijdstippen zijn mogelijk in overleg. Je kunt ze vinden op Kwekerijweg 4 in Gorssel en contact opnemen via 06 22206800 of info@careforhairbychristel.nl.

Wil je weten wat Care for Hair by Christel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Care for Hair by Christel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Care for Hair by Christel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Care for Hair by Christel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar Care for Hair by Christel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Care for Hair by Christel

Bezoekers bekeken ook