cavo lochem

cavo lochem is een Restaurant gelegen aan Zwiepseweg 107 in Unknown.

Meer informatie over cavo lochem in Unknown

In De Eetkamer, gelegen in De Hoge Weide, kun je een keer per maand genieten van een gezellig diner met nieuwe mensen. Het doel is om mensen samen te brengen en nieuwe vriendschappen te creëren. De exacte data van de diners zijn niet opgenomen in de tekst, maar het is duidelijk dat het een maandelijks evenement is. De locatie van De Eetkamer is op de Zwiepseweg 107 in Lochem. Er worden geen verdere details gegeven over het menu of de prijzen, maar het belangrijkste aspect van de tekst is het bevorderen van sociaal contact en het creëren van een gezellige sfeer tijdens het dineren.

Wil je weten wat cavo lochem verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van cavo lochem of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij cavo lochem? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je cavo lochem het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar cavo lochem reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. cavo lochem

Bezoekers bekeken ook