Centerrr Almen

Centerrr Almen is een Supermarkt gelegen aan Dorpsstraat 31b in Unknown.

Meer informatie over Centerrr Almen in Unknown

Centerrr is een supermarktketen die zich onderscheidt door kleinschalige service, kwaliteitsproducten en de mogelijkheid voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt om te werken of een zinvolle dagbesteding te hebben. Dit creëert een win-win situatie voor zowel de medewerkers als de dorpsbewoners, die hun dagelijkse boodschappen dichtbij huis kunnen doen. Terwijl veel kleine kernen te maken hebben met krimp en bezuinigingen, gelooft Centerrr in ondernemerschap, de capaciteiten van mensen met beperkingen en de betrokkenheid van lokale klanten. De buurtsupers van Centerrr zijn concurrerend met reguliere supermarkten en bieden tevens streekproducten en artikelen van lokale leveranciers aan. Als jonge organisatie op het gebied van zorg en ondernemerschap is Centerrr ambitieus en wil het meer buurtsupers openen en de activiteiten op het gebied van bezorgdiensten, WMO-diensten en sociaal ondernemerschap verder uitbreiden.

Wil je weten wat Centerrr Almen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Centerrr Almen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Centerrr Almen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Centerrr Almen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar Centerrr Almen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Centerrr Almen

Bezoekers bekeken ook