Chinees Restaurant China Town

Chinees Restaurant China Town is een Chinees restaurant gelegen aan Zutphenseweg 40 in Unknown.

Meer informatie over Chinees Restaurant China Town in Unknown

Welkom bij Chinees restaurant "China Town" in Gorssel. Hier wordt met passie en op basis van eeuwenoude culinaire tradities en verse producten gekookt. De chef-kok heeft met twintig jaar ervaring zijn eigen receptuur ontwikkeld. Er wordt veel aandacht besteed aan de kwaliteit van de producten die worden ingekocht. Op de menukaart vindt u naast traditionele gerechten ook een zorgvuldige selectie uit de authentieke Chinese keuken. "China Town" staat bekend om zijn toewijding en gastvrijheid en is een populaire culinaire bestemming voor veel trouwe bezoekers. Voor contactgegevens kunt u terecht op de website of bij de zaak zelf.

Wil je weten wat Chinees Restaurant China Town verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Chinees Restaurant China Town of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Chinees Restaurant China Town? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Chinees Restaurant China Town het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar Chinees Restaurant China Town reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Chinees Restaurant China Town

Bezoekers bekeken ook