Computerbank Lochem

Computerbank Lochem is een Vereniging of organisatie gelegen aan Markt 3 in Unknown.

Meer informatie over Computerbank Lochem in Unknown

De computerbank Lochem is gevestigd in de ruimte van Stichting Repairclub Lochem. Op woensdagochtend van 10:00 tot 12:00 uur kunnen bedrijven en particulieren hun computers afgeven bij de computerbank. Vrijwilligers maken de computers schoon en installeren nieuwe software, zodat ze kunnen worden gegeven aan mensen die ze nodig hebben maar niet kunnen betalen. Naast computers zijn er ook beeldschermen, toetsenborden, muizen en kabels nodig. Mensen kunnen deze spullen bij de computerbank inleveren. Iedereen kan vrijblijvend binnenlopen bij de computerbank en zijn wensen kenbaar maken. Ook is het mogelijk om een computer te laten repareren, dit is kosteloos maar een vrijwillige bijdrage wordt gewaardeerd. De computerbank heeft verschillende partners die hen ondersteunen, zoals TOPMOTO Apeldoorn en DieComputer uit Laren. De computerbank biedt ook diensten aan zoals het upgraden van Windows 10, het maken van back-ups en het verwijderen van gegevens van harde schijven. Drempelvrees is niet nodig bij de computerbank, omdat er niet wordt gevraagd naar inkomen en er wordt gewerkt vanuit vertrouwen. Als er een computer wordt verstrekt, worden er wel persoonsgegevens gevraagd om bij te houden waar de computer zich bevindt. De contactgegevens van de computerbank zijn te vinden op de website van Repairclub Lochem.

Wil je weten wat Computerbank Lochem verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Computerbank Lochem of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Computerbank Lochem? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Computerbank Lochem het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar Computerbank Lochem reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Computerbank Lochem

Bezoekers bekeken ook