Coppia

Coppia is een Communicatieadviesbureau gelegen aan Boerkamp 31 in Unknown.

Meer informatie over Coppia in Unknown

Voor zorgorganisatie Carinova hebben we onlangs een advertentie gemaakt voor diverse huis-aan-huisbladen in Oost-Nederland. Carinova heeft niet alleen thuis- en woonzorg, maar ook een compleet Behandelcentrum met een team van fysiotherapeuten, logopedisten, ergotherapeuten en diëtisten. We hebben ook een nieuwe website ontworpen en gebouwd voor Falco, marktleider in straatmeubilair. Daarnaast hebben we een nieuw inspiratieplatform genaamd Mooi Meubilair gelanceerd voor straatmeubilair, groenaankleding en afvalbeheersing in de buitenruimte. Tot slot hebben we het concept van een Creatief Collectief geïntroduceerd, waarbij Coppia wordt gedreven door twee ervaren communicatie-generalisten en samenwerkt met een team van 12 specialisten.

Wil je weten wat Coppia verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Coppia of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Coppia? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Coppia het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar Coppia reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Coppia

Bezoekers bekeken ook