CRMPlusPlus B.V.

CRMPlusPlus B.V. is een IT-consultancy gelegen aan Koedijk 21 in Unknown.

Meer informatie over CRMPlusPlus B.V. in Unknown

CRM Plus+ is een team van 10 freelance medewerkers die gespecialiseerd zijn in Microsoft Dynamics CRM, SharePoint en Office 365. Ze implementeren en onderhouden oplossingen voor zowel het MKB als het grootbedrijf in verschillende branches. Door hun jarenlange ervaring hebben ze een methode ontwikkeld om snel en kostenefficiënt te werken. Het belangrijkste voor hen is het verbeteren van de bedrijfsresultaten door middel van Sales, Marketing en Service automation. Ze streven naar een optimale klanttevredenheid in verhouding tot klantrendement. Daarnaast hebben ze dit jaar een ex aequo donatie van €250 gedaan aan zowel KiKa als Foodwatch.

Wil je weten wat CRMPlusPlus B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van CRMPlusPlus B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij CRMPlusPlus B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je CRMPlusPlus B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar CRMPlusPlus B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. CRMPlusPlus B.V.

Bezoekers bekeken ook