Dames & Heren kapsalon Different@All

Dames & Heren kapsalon Different@All is een Kapper gelegen aan Papaverhof 51 in Unknown.

Meer informatie over Dames & Heren kapsalon Different@All in Unknown

Bianca Mekers runt een kapsalon genaamd Different@All in Eefde. Ze heeft in 1995 haar kappersdiploma gehaald en is in februari 2014 voor zichzelf begonnen. In haar salon biedt ze alle reguliere kappersbehandelingen aan en hecht ze veel waarde aan persoonlijke aandacht, service en kwaliteit. Ze werkt met professionele apparatuur en producten van het merk KIS. Bianca blijft op de hoogte van de nieuwste knip- en kleurtechnieken en modetrends door middel van cursussen. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen, sms'en, WhatsAppen of e-mailen. De openingstijden zijn flexibel, ook in de avonduren. Op de website kunt u alvast een kapsel uitzoeken. Bianca zorgt voor koffie, thee en ranja of vruchtensap voor de jonge klanten. Het adres van de salon is Papaverhof 5 in Eefde en het contactinformatie is te vinden op de website.

Wil je weten wat Dames & Heren kapsalon Different@All verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Dames & Heren kapsalon Different@All of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Dames & Heren kapsalon Different@All? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dames & Heren kapsalon Different@All het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar Dames & Heren kapsalon Different@All reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Dames & Heren kapsalon Different@All

Bezoekers bekeken ook