De Bandjesfabriek

De Bandjesfabriek is een Winkel gelegen aan Leichelweg 24 in Unknown.

Meer informatie over De Bandjesfabriek in Unknown

Wil je je eigen cassette creëren? Bij De Bandjesfabriek helpen ze je stap voor stap om de perfecte cassette te maken. In de eerste stap kies je de kleur en speelduur. Vervolgens ga je naar stap 2, waar je kunt kiezen voor duplicatie. In stap 3 kun je de verpakking van de cassette kiezen uit verschillende kleuren Norelcoboxjes. Stap 4 gaat over het artwork van de cassette, zoals J-cards, labels en on-shell print. Tot slot controleer je in stap 5 je bestelling voordat je deze plaatst. De levertijd van een cassette order bedraagt ongeveer 4 weken. Daarnaast kun je in de webshop lege cassettebandjes, Norelco boxes, Thermoform boxes en accessoires vinden. De Bandjesfabriek is gevestigd in Lochem en heeft openingstijden van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Wil je weten wat De Bandjesfabriek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Bandjesfabriek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Bandjesfabriek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Bandjesfabriek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar De Bandjesfabriek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Bandjesfabriek

Bezoekers bekeken ook