De Berkelduikers

De Berkelduikers is een Zwemvereniging gelegen aan Postbus 170 in Unknown.

Meer informatie over De Berkelduikers in Unknown

De Berkelduikers is de sportvereniging in de gemeente Lochem voor zwemmen, reddingsbrigade en waterpolo. De vereniging is ontstaan uit een fusie tussen “De Duikelaar” uit Laren en “De Berkel” uit Lochem en heeft rond de 400 leden. De thuisbasis van de vereniging is zwembad ‘de Beemd’ in Lochem, maar veel leden komen ook uit omliggende plaatsen. De vereniging profileert zich als een zwemsportvereniging voor diverse doelgroepen en heeft als doel om een kwalitatief goede vereniging te zijn. De vereniging is lid van de nationale bonden KNZB en KNBRD. Er zijn drie afdelingen binnen de vereniging: zwemafdeling, waterpolo en reddingsbrigade. Meer dan 100 vrijwilligers zijn actief binnen de vereniging en zorgen ervoor dat de leden zich thuis voelen.

Wil je weten wat De Berkelduikers verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Berkelduikers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Berkelduikers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Berkelduikers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar De Berkelduikers reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Berkelduikers

Bezoekers bekeken ook