De Boer Fysiotherapie

De Boer Fysiotherapie is een Fysiotherapeut gelegen aan Slootwijkersteeg 13 in Unknown.

Meer informatie over De Boer Fysiotherapie in Unknown

Fysiotherapie De Boer en Schoenmaker in Lochem is een praktijk die deskundige hulp biedt bij gezondheidsproblemen. De praktijk heeft vijf fysiotherapeuten en een administratief medewerkster om patiënten te ondersteunen. Er zijn drie behandelkamers en een goed uitgeruste oefenruimte beschikbaar. De praktijk is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8:15 tot 18:00 uur, met op afspraak ook avond- en zaterdagochtendbehandelingen mogelijk. Een afspraak kan telefonisch of per e-mail worden gemaakt en de praktijk streeft ernaar om de afspraak binnen twee werkdagen te laten plaatsvinden. Voor een behandeling is geen verwijzing nodig, tenzij een arts u heeft doorverwezen. De praktijk is gevestigd op Slootwijkersteeg 13 in Lochem en is te bereiken via telefoon en e-mail.

Wil je weten wat De Boer Fysiotherapie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Boer Fysiotherapie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Boer Fysiotherapie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Boer Fysiotherapie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar De Boer Fysiotherapie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Boer Fysiotherapie

Bezoekers bekeken ook